> agenda

Agenda

20 mei 2022, 19:30 uur

Alle Zeven Goed

Vermaning Zaandam

Onze gemeente organiseer samen met  de Kogerkerk, de Doopsgezinde Gemeente Zaanstreek en de Noorderkerk Theatervoorstelling: ‘Alle Zeven Goed’, vrijdagavond 20 mei.
 Een muzikale vertelvoorstelling door verhalenverteller en kerkjournalist Kees Posthumus waarmee hij deze maanden langs tal van kerken in Nederland toert. De theatervoorstelling maakt onderdeel uit van ons jaarthema ‘De Zeven Werken van Barmhartigheid’. Daarom hebben wij Kees gevraagd ook naar Zaandam te komen. 

Actueel en met een knipoog
Het is een voorstelling waarin de zeven werken worden verkend voor mensen van hier en nu. Met oog voor de actualiteit en met af en toe een knipoog. Kees schrijft: ‘Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden en wie de hongerigen wil voeden, moet natuurlijk wel rekening houden met diverse diëten. Kees: ‘De zeven werken deugen! Er is geen speld tussen te krijgen. Tegelijk kunnen ze een frisse update gebruiken in de vorm van een eigentijdse en afwisselende theatervoorstelling.’ Met muzikale begeleiding door accordeonist Dirk Overbeek. 

Voorstelling van een uur
U bent van harte uitgenodigd om ons jaarthema verder te verkennen met deze voorstelling van een uur in de sfeervolle Vermaning in Zaandam. Na afloop is er tijd voor ontmoeting en een drankje. We hopen op een goed gevulde Vermaning met zeker zo’n twintig bezoekers van elke kerk die meedoet.
Datum: Vrijdagavond 20 mei
Tijd: 19.30-20.30 uur
Waar: Doopsgezinde Vermaning te Zaandam, Westzijde 82

Elke deelnemende kerk heeft 35 kaarten te verdelen. Geef u op bij IJke Aalders, (06-20821985 of ijke.aalders@hotmail.com 
Heeft u zich niet opgegeven, kom dan ook.  Dan vragen we u bij de deur 5 euro toegang.  


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Koog en Zaandijk en Westzaan
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl