> agenda

Agenda

 
12 juni 2021, 10:00 uur

Gemeenteberaad

online

Op zaterdag 12 juni 2021 zal het tweede Gemeenteberaad worden gehouden voor iedereen die zich verbonden voelt met onze doopsgezinde geloofsgemeenschap. Evenals vorig jaar zal deze dag online gehouden worden. Op die manier bieden we zoveel mogelijk mensen de gelegenheid deel te nemen en zijn we niet gebonden aan een maximum aantal deelnemers.

Wat houdt een online Gemeenteberaad in?
Op zaterdag 12 juni kan iedereen die zich heeft aangemeld inloggen op een online videoverbinding (waarschijnlijk Zoom). Vanuit huis kan vervolgens het programma gevolgd worden. Er worden inspirerende presentaties gehouden, waarna de deelnemers in (digitale) groepen met elkaar in gesprek gaan. Er zullen op voorhand duidelijke technische instructies gegeven worden.

Thema Gemeenteberaad
Het online Gemeenteberaad zal in het teken staan van het komende jaarthema ‘Nieuw Doopsgezind Peil’ dat vanuit verschillende invalshoeken belicht zal worden. Het zal een middag worden waarop doopsgezinden vanuit het hele land geïnspireerd worden en verdieping van hun geloofsleven kunnen ervaren. En ook al kunnen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten, toch hopen we op die manier, evenals vorig jaar, onze verbondenheid met elkaar tot uiting te brengen. 

Doet u ook mee op zaterdag 12 juni?


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Koog en Zaandijk en Westzaan
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl